Kontakta mig

Mitt kontor är lokaliserat i Värnamo, i de småländska skogarna, men jag arbetar med kunder över hela Sverige. Har du frågor gällande villkor och priser? Börja med att läsa detta »

Hoppas vi hörs! / Anders

Mail: asporre@sigilletvmo.se
Tel. 070-381 85 41

 

 

 

7

Rådgivning

Behöver du allmän ekonomisk rådgivning? Vi tittar på din nuvarande situation och planerar för framtiden. Min långa erfarenhet och mitt stora kontaktnät är till din fördel.

7

Försäkra

Jag ser till att du som företagare eller privatperson har ett fullgott ekonomiskt skydd. Jag kan se över försäkringar för både kapital, pension, sjuk, olycksfall och grupp.

7

Placera

Sigillet hjälper dig med allt från ett månadssparande till att skapa en större långsiktig investering med en kombination av marknadens bästa utbud.

Ansluten till Hjerta

Hjertas medlemsbolag är försäkringsförmedlare med tillstånd av Finansinspektionen att bedriva verksamhet. Hjertas medlemsbolag har genom sitt avtal med Hjerta förbundit sig att följa alla regelverk som omgärdar verksamheten. Som ett led i detta har medlemsbolagen en regelbok, framtagen av Hjerta, som är anpassad till just deras verksamhet. Läs mer om Hjerta här »

 

Licensierad försäkringsförmedling

Insuresec arbetar med branschreglering som gör att försäkringsförmedlare agerar proaktivt & enhetligt och bidrar på så vis både till att upprätthålla förtroendet för branschen och ett utökat kundskydd. Sigillet Försäkringsförmedling AB är licensierade.

Läs mer om Insuresec här »